We use our own and third parties cookies to offer our services and collect statistical data. If you continue browsing our page you accept them. More information Accept
Espacio Fundación Telefónica

Espacio Fundación Telefónica

Madrid, SPAIN

Comfortable, original seat transformable into a bench in order to allow higher occupation of the room
Description Technical data Downloads

Located on Madrid's famous Gran Vía and considered one of the architectural jewels of the early 20th century, the historic headquarters of the Telefónica Group was completely refurbished by Quanto Arquitectura studio, in collaboration with Moneo Brock, respecting the industrial style of the original building.

For the auditorium, with a capacity for 175 people, a comfortable and beautiful made to measure seat was designed with beech wood, which when folded becomes a bench, thus increasing the capacity of the room for more informal use.

Quanto Arquitectura y Moneo Brock Studio
Go to product
Espacio Fundación TelefónicaEspacio Fundación TelefónicaEspacio Fundación TelefónicaEspacio Fundación TelefónicaEspacio Fundación TelefónicaEspacio Fundación TelefónicaEspacio Fundación Telefónica

Related projects